Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.
Scroll hieronder, van links naar rechts, door de verschillende menu categorieën om alle gerechten te zien.
De kaart
Bar food
| Oesters Spécial "L’Etoille" | € 4,50 |
|---|---|
Romig en vol van smaak - per stuk |
|
| Bierballetjes Brugse Zot | € 14,90 |
met cocktailsaus - 8 stuks |
|
| Gebakken witte pens | € 15,90 |
met currymayo (typisch Belgisch!) |
|
| Bordje Ibérico ham Arturo Sánchez | € 25,80 |
100gr |
|
| Kaas- en truffelkroketjes | € 15,90 |
6 stuks |
|
| Gepaneerde visreepjes | € 18,50 |
tartaarsaus |
|
| Camembert uit de oven | € 18,50 |
honing & truffel en broodsoldaat |
A Croquette Story
| Oud Brugge kaaskroketten - 19,90 (2 st/pc) 29,90 (3 st/pc) | |
|---|---|
slaatje |
|
| Ambachtelijke Zeeuwse mosselkroketten - 21,50 (2 st/pc) 31,50 (3 st/pc) | |
geserveerd met salade en dipsausje |
|
| Garnalenkroketten - 22,90 (2 st/pc) 35,90 (3 st/pc) | |
slaatje & citroenmayonaise |
Once upon a stew
| Biertje van de tap (33cl) | |
|---|---|
Flandrien of Tongerlo Blond of Blockbuster Bier |
|
| Stoverij van rundvlees op Vlaamse wijze | |
“Keizer Karel” bier, frietjes & appelmoes |
|
| of | |
| Brugse gehaktballetjes “great balls of fire” | |
in tomatensaus met selder & puree |
|
| - | |
| Chocolademousse | |
| € 42,50 |
Vegetarisch
| Kruidige groene curry Fregola Sarda | € 24,50 |
|---|---|
met groenten en kokosmelk |
Voorgerechten
| Noordzeevissoep | € 21,00 |
|---|---|
garnalen, rouille, toast & kaas |
|
| In look gebakken scampi, kerstomaat & bosui | € 19,50 |
| Traag gegaard buikspek | € 19,90 |
Sardijnse couscous en pickle mayonaise |
|
| Kikkerbillen in lookboter gebakken | € 23,20 |
peterselie en lente-ui |
|
| Kreeft & Krab Fiction | € 23,90 |
Knapperig pasteitje gevuld met kreeft en krab, dipsaus |
|
| Traag gegaarde koningskrab, begeleid door een cinematografisch duet | € 48,90 |
tomaat en basilicumolie, met Fregola Sarda in de hoofdrol |
|
| Krokant gebakken kalfszwezeriken | € 22,50 |
met Ximénez sausje, wintergroentjes |
Salades
| “The French Connection” | € 27,40 |
|---|---|
Geitenkaassalade, gebakken appeltjes & spekjes, walnoten & honingvinaigrette |
|
| “Caesar goes to Hollywood” | € 25,90 |
Chef’s Caesarsalade met gebakken kip, croutons, dressing & Grana Padano |
Pasta’s
| Linguine Chagall | € 28,90 |
|---|---|
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha |
|
| Linguine vongole | € 27,50 |
schelpen, look, tomaat & peterselie |
|
| Linguine arrabiata | € 26,00 |
licht pikante tomatensaus, parmezaan, rucola |
|
| Linguine met oesterzwam | € 31,90 |
Verse truffel, room, look & witte wijn |
Extra’s
| Mayonaise / Ketchup / Dressing | € 2,00 |
|---|---|
| Supplement brood & boter | € 1,80 |
| Supplement friet / kroketten / pasta | € 6,00 |
| Salade mixte | € 6,00 |
| Extra bord & bestek | € 3,50 |
Vleesgerechten
| Stoverij van rundvlees op Vlaamse wijze | € 29,00 |
|---|---|
met ‘Keizer Karel’-bier, frietjes en appelmoes |
|
| Coq au Vin | € 28,80 |
langzaam gestoofde kip in rode wijn met spekjes, champignons en kroketten |
|
| Konijn (2 billen) op z’n Vlaams | € 36,50 |
met perenstroop, zilveruitjes, buikspek, kroketjes & appelmoes |
|
| Gekonfijte eendenbout | € 36,00 |
met romige risotto, gebakken champignons en een frisse toets van rucola |
|
| Brugse gehaktballetjes “great balls of fire” in tomatensaus | € 27,90 |
met selder & puree |
|
| Kalfsniertjes “Bogart’s Choice” | € 33,90 |
met graanmosterd, krielaardappelen en wintergroenten |
|
| Kraaibiefstuk | € 36,50 |
bleu of saignant gebakken - met rode wijnsaus, slaatje & frietjes |
|
| “TAGLIATA DI MANZO” | € 37,50 |
Rundvlees, Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes |
Visgerechten
| Gefrituurde visreepjes “fish & chips” | € 28,90 |
|---|---|
sla, wakame, tartaarsaus & frietjes |
|
| Vis van de dag | € 32,50 |
met zachte kreeftensaus, prei & romige karnemelkpuree |
|
| Sliptongetjes | € 38,50 |
gebakken in beste hoeveboter met sla, tartaar & frietjes - 3 stuks (2st/pc 33,00) |
|
| Shark Tale “Bouillabaisse” Jaws | € 36,90 |
Rijke vis- en zeevruchtensoep met toast, rouille en kaas |
Mosselen
| AUDREY HEPBURN | € 36,90 |
|---|---|
mosselen, witte wijn, oregano, ajuin & selder, look, frietjes |
|
| BRIGITTE BARDOT | € 38,50 |
Mosselen in een mix van selder, ajuin, curry en romige kokos, met Franse flair en exotische charme & frietjes |
|
| MARILYN MONROE | € 42,00 |
mosselen, room, mosterd, spek, ajuin & selder, look, frietjes |
Sauzen
| Lookboter | € 3,30 |
|---|---|
| Groene pepersaus | € 4,40 |
| Rodewijnsaus met sjalotjes (bordelaise) | € 4,40 |
Desserts
| Bordje met 4 heerlijke pralines van Olivier | € 7,90 |
|---|---|
| Dame Blanche | € 10,90 |
| Chocolademousse | € 9,90 |
| Crème Brûlée | € 9,70 |
Crème Brûlée |
|
| Cheesecake | € 10,90 |
| Coupe Kolonel | € 13,00 |
citroensorbet met vodka |
|
| Espresso martini | € 14,80 |